Медичні центри «Твій лікар»: ВаршаваПознаньВроцлав Краков

Відгуки

U Aa

U Aa

⭐⭐⭐⭐⭐

Доброго дня, були у ортопеда дуже хороший лікар. Рекомендую усе розповів доступно.

16.05.2023

Olga Kyias

Olga Kyias

⭐⭐⭐⭐⭐

Сьогодні була на прийомі у гінеколога Вікторії, все пройшло дуже добре, ніякого дискомфорту і болю, Вікторія дуже делікатна, тепер буду звертатися тільки до неї. Всім хто переживає або боїться візиту до гінеколога дуже рекомендую цю клинику❤️. Так само хочу відзначити дівчат на рецепції, приємні, милі, все підкажуть і спокійно розкажуть. Рекомендую ❤️

15.05.2023

Ольга Грубник

Ольга Грубник

⭐⭐⭐⭐

Перше задоволення було, що є українська клініка з українськими лікарями, лікар до якого я була записана дійсно була уважна і ввічлива. Можу сміливо рекомендувати клініку.

12.05.2023

Мария Горшкова

Мария Горшкова

⭐⭐⭐⭐⭐

Доброго дня. Вчора була у терапевта. Гарний спеціаліст, розмова з нею була легкою, наче з подругою. Я була в цій лікарні перший раз і мені там сподобалось. Рекомендую ?

11.05.2023

Katay Chabotska

Katay Chabotska

⭐⭐⭐⭐⭐

Були в лор-лікаря з дитиною. Залишилися дуже задоволені.

10.05.2023

Nina Nina

Nina Nina

⭐⭐⭐⭐⭐

Приємно була здивована. Персонал високого рівня. Ціни доступні. Не має мовних перешкод. Необхідно було операційне втручання по стоматології для дитині, Лікар Станіслав проперував бистро, безболезно, має підхід до дитини. Велика йому подяка.

13.04.2023

Helen Hospodariuk

Helen Hospodariuk

⭐⭐⭐⭐⭐

У вихідний день відповіли на онлайн заявку та записали на прийом до потрібного лікаря. Медперсонал дуже ввічливий. Гастроентеролог провів уважний огляд, опитування та призначив лікування. Мені дуже сподобалося!

11.04.2023

Ольга Чорних

Ольга Чорних

⭐⭐⭐⭐⭐

Були з дітьми у педіатра, дуже задоволені. Уважний персонал, швидкий запис та прийом у зручний для мене час.

06.04.2023

tb.akhmetov Akhmetov

tb.akhmetov Akhmetov

⭐⭐⭐⭐⭐

Дуже сподобалося обслуговування! На жаль не пам’ятаю прізвище ортопеда, який мене приймав, чоловік явно професіонал у своїй спеціальності. Зробив мені блокаду на шийний плечовий пояс. Ще раз дякую! Так до речі мови спілкування Polski, ukraiński, ruski.

06.04.2023

Kristina Storozhenko

Kristina Storozhenko

⭐⭐⭐⭐⭐

Водила малюка на прийом до дерматолога, дуже чуйний лікар, одразу поставила діагноз і призначила лікування, відповіла на всі питання, що викликали хвилювання та нерозуміння. Я залишилася дуже задоволена, а дитина йшла без сліз, що чимало важливо. Рекомендую!

05.04.2023

Nataliya Lazouskaya

Nataliya Lazouskaya

⭐⭐⭐⭐⭐

Відвідували з дитиною з метою взяти довідку. Лікар дуже приємна, уважна, провела повний огляд. Тільки приємні враження від прийому та клініки загалом

09.03.2023

Елена Халапян

Елена Халапян

⭐⭐⭐⭐⭐

Були кілька днів тому у лікаря педіатра, дуже сподобалася клініка, чисто, охайно, затишно. Лікар дуже професійно і по-доброму поставилася до дитини, прописала лікування, завдяки якому зараз донька вже чудово почувається ??❤️

08.03.2023

Наталья Т

Наталья Т

⭐⭐⭐⭐⭐

Видаляла зуб. Зробили все дуже швидко та не боляче. Лікар дуже добрий і розуміє. Рекомендую

06.03.2023

Alona Pliska

Alona Pliska

⭐⭐⭐⭐⭐

Відвідала лікаря гінеколога Вікторію у цій клініці. Дуже потішив персонал та кваліфікація лікаря. Рекомендую даний медичний заклад до відвідування.

10.02.2023

Svitlana Matiunina

Svitlana Matiunina

⭐⭐⭐⭐⭐

Була на примі у гінеколога Олени, хочу подякувати за уважність, терпіння та професіоналізм, рекомендую

10.02.2023

Тетяна Воланд

Тетяна Воланд

⭐⭐⭐⭐⭐

Була на прийомі у ортопеда. Залишилась дуже задоволена візитом. Працівники клініки дуже чуйні та професіонали своєї справи. Рекомендую.

10.02.2023

Антоніна Сіваченко

Антоніна Сіваченко

⭐⭐⭐⭐⭐

Ми були з донькою у ендокринолога, вона дуже уважно нас вислухала, дала нам дуже багато хороших порад. Поки нам все сподобалося, що буде далі побачимо. Рекомендую

09.02.2023

Yauhen Prakharenka

Yauhen Prakharenka

⭐⭐⭐⭐⭐

Відвідував терапевта. Залишився дуже задоволений умовами медичного центру та лікарем. Під час огляду лікар визначила проблему та дала перші призначення, детально пояснивши, що потрібно виконувати для лікування.

08.02.2023

Марія М’ялова

Марія М’ялова

⭐⭐⭐⭐⭐

Була у ЛОРа, все чудово, дівчата культурні, ввічливі, доктор також професіонал) дякую за вашу роботу

06.10.2022

Лариса Крицька

Лариса Крицька

⭐⭐⭐⭐⭐

Дуже сподобалося, починаючи організацією прийому та закінчуючи результатами консультації. Консультувалася з приводу проблем здоров’я дитини /5 років/, дочці теж сподобалося: лікарка змогла оглянути дитину, щоб у дочки не було примх і залишилися лише позитивні емоції, відповіла на всі мої запитання та грамотно призначила лікування. Дякую.

03.10.2022

Namochka

Namochka

⭐⭐⭐⭐⭐

Сучасний центр з новим обладнанням та приємним персоналом. Була з дитиною на прийомі у ЛОР. Все по запису, без черг, гарна та грамотна консультація. Ціни +/- як в інших клінік. Зручне розташування.

03.10.2022

Катерина Гордієнко

Катерина Гордієнко

⭐⭐⭐⭐⭐

Була на прийомі у лора, дуже приємний лікар, чуйна, ліки за виписаним рецептом допомагають. Сервісом клініки задоволена. Рекомендую!

12.09.2022

Ганжа Александр

Ганжа Александр

⭐⭐⭐⭐⭐

Був учора у педіатра, чудовий лікар! Клініка гарна, рекомендую! Чудовий персонал! 5+

10.09.2022

Tanya Smolskaya

Tanya Smolskaya

⭐⭐⭐⭐⭐

Візит був до невролога. Адміністрація клініки відповідає 5 зіркам із 5. Через пробки могли запізнитися, дівчина люб’язно допомогла перенести запис того ж дня. Щодо лікаря невролога-візит пройшов також на 5 з 5 зірочок. Лікар уважна, лікування виписала адекватне – не за всі гроші світу принаймні. За результатами лікування доповню відгук

10.09.2022

Світлана Пікалова

Світлана Пікалова

⭐⭐⭐⭐⭐

Були вчора з дитиною на прийомі у цьому центрі. Треба було зробити щеплення. Весь персонал дуже уважний, ввічливий та доброзичливий. Лікар повністю оглянула дитину, все пояснила, показала, зробила щеплення. Нам дуже сподобалися лікар і клініка. Рекомендую

10.08.2022

Sofia Kubarych

Sofia Kubarych

⭐⭐⭐⭐⭐

Добрий вечір. Була вчора у стоматолога Наталії. Я зі страхом заходила у кабінет, мене старались якось підтримати, щоб я не переживала. Все дуже вдало пройшло. Професійні лікарі, дуже вдячна.

06.08.2022

Елена Елена

Елена Елена

⭐⭐⭐⭐⭐

Вчора була на прийомі у гінеколога пані Донець Ольги. Дякуємо за професіалізм, доброту та увагу!

05.08.2022

Miracle Milagro

Miracle Milagro

⭐⭐⭐⭐⭐

Були сьогодні з донькою 11 років у Ірини Бабенко у стоматолога. Донька боїться стоматологів дуже сильно, бо був негативний досвід. Але у Ірини дала полікувати зуби. Доктор все розпитала, подивилась, проконсультувала і весь час під час процедури тримала контакт з дитиною моєю. Рекомендую!

05.08.2022

Олег Довбищук

Олег Довбищук

⭐⭐⭐⭐⭐

Дуже уважний лікар. Чемне ставлення до клієнта. Рекомендую.
Через декілька днів знов пішов до стоматолога, встановити дві пломби. Лікар Тетяна у відділенні на Czerniakowska 139/LU1 класний спеціаліст. Да і просто красива жіночка))))

05.08.2022

Alla Pogotskaya

Alla Pogotskaya

⭐⭐⭐⭐⭐

чудовий гінеколог Лариса Колобухова. безболісно та акуратно провела огляд, взяття аналізів та узі. так само відповіла на всі питання щодо контацепції та далі рекомендації. Дякую

22.07.2022

Альона Білецька

Альона Білецька

⭐⭐⭐⭐⭐

Приємні дівчата на рецепшен, компетентні лікарі, все чистенько! Рекомендую!!!

20.06.2022

Віталіна Крикун

Віталіна Крикун

⭐⭐⭐⭐⭐

Дуже дякую, все сподобалось, гарне відношення лікаря, швидкий запис на прийом і немає мовного бар’єру. Рекомендую всім!!

15.06.2022

Любов Авдішева

Любов Авдішева

⭐⭐⭐⭐⭐

Були на прийомі у педіатра! ♥️ Сервіс з відчуттям як вдома… Передзвонили записали, прийняли, без проблем абсолютно. Без черг і диких цін на послуги. Тільки позитивні емоції ♥️ дякую що в такий час ви такі привітні?

13.06.2022

Оксана Кубрак

Оксана Кубрак

⭐⭐⭐⭐⭐

Чудова клініка, україномовні уважні лікарі, приємне обслуговування. Була у стоматолога (записалась з сьогодні на завтра) і залишилась дуже задоволеною. Також відвідували педіатра, також сподобалось.

11.06.2022

Ірина Михайлик

Ірина Михайлик

⭐⭐⭐⭐⭐

Хороша клініка і гарна ціна. Була на Узд вагітності лікар все розповіла і навіть подивилась попереднє узд сказала те що не розповів попередній лікар…рекомендую!!! Лікар Olena Malinina

10.06.2022

Більше відгуків про нас

Клініка Śródmieście

вул. Franciszkanska 14, оф. 105
00-214 Варшава
Метро Dworzec Gdański (872 м.)
Метро Ratusz Arsenał (891 м.)

Телефонуйте

+48 500 86 35 35 RU, UA

Пишіть

sekretariat@twojlekarz-wawa.pl

Години работи

Понеділок – п'ятниця: 8:00 – 21:00
Субота: 8:00 – 21:00
Неділя: 8:00 – 21:00

Клініка Mokotów

вул. Czerniakowska 139, оф. 1
00-454 Варшава
Автобусна зупинка Bartycka (20 м.)

Телефонуйте

+48 500 86 35 35 RU, UA

Пишіть

sekretariat@twojlekarz-wawa.pl

Години работи

Понеділок – п'ятниця: 8:00 – 21:00
Субота: 8:00 – 21:00
Неділя: 8:00 – 21:00

Клініка WOLA

вул. Batalionu AK „Parasol” 5/7
01-120 Варшава
метро Księcia Janusza

Телефонуйте

+48 500 86 35 35 RU, UA

Пишіть

sekretariat@twojlekarz-wawa.pl

Години работи

Понеділок – п'ятниця: 8:00 – 21:00
Субота: 8:00 – 21:00
Неділя: 8:00 – 21:00

Клініка PRAGA-POŁUDNIE

вул. Arabska 5
03-977, Варшава
Автобусна зупинка Afrykańska 02 / Ośrodek AZS 02

Телефонуйте

+48 500 86 35 35 RU, UA

Пишіть

sekretariat@twojlekarz-wawa.pl

Години работи

Понеділок – п'ятниця: 8:00 – 21:00
Субота: 8:00 – 21:00
Неділя: 8:00 – 21:00

Стоматологія Bonifraterska «Twój Lekarz w Warszawie»

вул. Bonifraterska 8,
00-213, Варшава
Метро Dworzec Gdański (872 м.)
Метро Ratusz Arsenał (891 м.)

Телефонуйте

+48 500 86 35 35 RU, UA

Пишіть

sekretariat@twojlekarz-wawa.pl

Години работи

Понеділок – п'ятниця: 8:00 – 21:00
Субота: 8:00 – 21:00
Неділя: 8:00 – 21:00

Клініка Twój Lekarz w Warszawie Targówek

вул. Płosa 3,
03-531 Варшава

Телефонуйте

+48 500 86 35 35 RU, UA

Пишіть

sekretariat@twojlekarz-wawa.pl

Години работи

Понеділок – п'ятниця: 8:00 – 21:00
Субота: 8:00 – 21:00
Неділя: 8:00 – 21:00

© 2024 Медичний центр Варшава — «Твій лікар у Варшаві» | Політика Конфіденційності | Політика щодо файлів Cookie